Úgy döntött a papám, hogy modernizálja a horgászstégét

A papám azóta nagy pecás, amióta az eszemet tudom. Mindig is nagyon sok időt töltöttünk kint a horgász házunkban kicsiként is, naphosszakat a parton és a stégen, meg-meg szakítva néhány szünettel a tóban fürödve. Azonban az évek folyamán ő is szépen lassan rájött, hogy ideje kicsit korszerűbbé tenni a horgászást. Mostanra minden fontosabb berendezés megvan, ami lehetővé tesz, hogy akár huzamosabb időt ott töltsünk. Persze, ezeknek bővítése bármikor változhat, hála annak, hogy nagypapám szerelmese a horgászásnak.

A legutóbbi szerzeménye, akármennyire is furának tűnhet elsőre, egy monitor. Vagy, hogy pontosabb legyek, nevezhetnénk ezt az én szerzeményemnek is, ugyanis most én kedveskedtem neki, és rendeltem meg a BestMarkt oldaláról. Van ugyanis egy régebbi, szerényebb számítógépünk a horgászházban, ami amúgy nagyon jól funkcionált régebben is egy esti közös filmnézéshez, csupán egy ideje nem tudtuk használni, mert elromlott az előző monitorja. Így csak egy jó kis új monitor hiányzott hozzá. Viszont a monitorok árak oldalra kattintva azt tapasztaltam, hogy nem lesz egyszerű a választás, már csak a számokra való tekintettel is.

Nem, mintha ez negatívumot jelentett volna, a BestMarkt oldalán ugyanis kb. 1250 féle, különböző monitor közül lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A monitorok árai is rendkívül változóak, ezáltal mindenki számára elérhetőek ezek a készülékek, a pénztárcabarát kategórián belül is. Nem mellesleg, sok típust is találhatunk az oldalon, akár a legfrissebbek közül is: ezek a készülékek ugyanis, mint azt tudjuk, folyamatosan fejlődnek és változnak. A ma már teljes mértékben új világát élő darabok, a végtelen számú márkanevek és termékeik azonban elengedhetetlenek valamennyi tevékenységünkhöz manapság. Ma már csak LCD képernyősök közül választhatunk, amik garantáltan nagy élményt biztosítanak számunkra mind az internetezés, mind a filmnézés közben.

monitor árak

Ezek az új darabok ma már relative keveset fogyasztanak, mint a régebbi készülékek, így a havi számla miatt sem kell aggódnunk.

A monitorok árak kategóriába már olyan sok termék beletartozik, hogy csak a képzeletünk szab határt. Sok típusra lelhetünk, kezdve a hagyományos modellekkel több méretben. Vannak a Full HD kijelzőtől kezdve egészen a 4k és 5k felbontásig is modellek, vagy akár LED-típusok. Vannak a jobban mobilizálható hordozható kijelzők és a kifejezetten smart monitorok is.

Az otthoni moziélmény csak egy karnyújtásnyira lehet az ívelt, 3D kijelzős monitoroknál, és ezek szerintem a lehető legkifizetődőbb termékek lehetnek a közös filmnézésekhez. Utóbbiak ára ugyan jóval nagyobb, mint a klasszikusabb termékek esetében, de ezek tekinthetőek aktuálisan a legfrissebb modelleknek, és jóval többre képesek élmény és hatás tekintetében. A hagyományos monitorok ára viszont nagyon elérhető, hiszen már 20-25 ezer forintért is találhatunk termékeket. Segítségünkre is van az oldal abban, hogy már az adott készülék indexképén jelzi nekünk egy szalaggal, ha bizonyos százalékú kedvezményt kaphatunk rá. A Bestmarkt szállítást is vállal mindegyik termékhez, házhoz szállítással vagy csomagponton átvehető lehetőséggel, igencsak alacsony áron.

A Bestmarkt azért volt nagyon nagy segítségünkre, mert fogalmunk sem volt róla,hogy papának milyen monitorra lenne szüksége. Ő csak internetezésre, esetleg filmnézésre használja. Az oldalon azonban teljes körű tájékoztatást kaptunk a legfontosabb információkról, így könnyedén dönteni tudtunk.

Amit választottunk az egy olcsóbb árkategóriás monitor, ami azóta is nagyon szuperül funkcionál. A BestMarkt nagyon hamar házhoz szállította. Papa is és mi is nagyon boldogok vagyunk, mert ha kint van akkor már esténként sem unatkozik, és nagyon hangulatos tud lenni, hogy a kis horgászházban éjszakába nyúlóan filmezzünk együtt.