Kíváncsiak vagytok, hogyan kerülöm el a stresszt?

A horgásztó partján – ilyen egyszerű. De persze az is a lényeg, hogy tartom a rendszerességet. Ha törik, ha szakad, ha robban, és kétnaponta mindig ott vagyok. Egy délután a tóparton, egy otthon – nálam ez a rendszer. Ha hagynám a stresszt túlnőni rajtam, néha azt mondanám: most túl sok a dolog, ma nem megyek ki, fáradt vagyok hozzá stb. De mégsem csinálom ezt, hanem megoldom, hogy kiérjek aznap is!

Még abban a súlyosan rohanó és egyedi élethelyzetben is így tettem mindig, amikor négyen felmondtuk az akkori cégnél, hogy az addig ott végzett, de méltatlanul alulhonorált tevékenységünkre magunk alapítsunk egy másik céget. Egy kisebbet. Persze, hogy még ekkor sem görcsöltem rá túlzottan a dolgokra, azt a topcegalapitas.eu oldalnak is köszönhetem.

Velük indultunk el, kft-ként, így nem volt annyira mozgalmas és követhetetlen (sőt, egészen könnyű volt) a cégalapítás. És velük a cégalapítás költségei sem túl magasak, tehát anyagilag is jól jártunk. Megspóroltuk például az ügyvédi munkadíjat…

cégalapítás költségei

A legtöbbet akkor lehet nyerni az ő szolgáltatásaikkal, ha székhelyet is tőlük bérlünk. Mivel mi otthonról dolgozunk mind, így online egyeztetjük össze a dolgainkat és visszük az aktuális projekteket. Ezért nekünk szintén főnyeremény volt az IPA-mentes székhelyszolgáltatásuk egy Újlengyel nevű településen. Ahol egyébként rengeteg cég van bejegyezve névleg. De ez teljesen bevett, és népszerű dolog! Nagy cégek is a listájukon vannak, ők is így csinálják – velük, a topcegalapitas.eu-val. Rengeteg előnnyel jár, és a székhelyváltoztatás mindig, minden körülmények között megengedett.

Ha ezt a csomagot választjátok, mint amit mi is, mondjuk a cégalapítás költségei elsődleges szempontjai miatt, ezeket kapjátok: ingyenes bejegyeztetés, 6+1 hónapra rendezett iparűzési adómentes székhely, levélpostánk kezelése ott helyben, cégbíróság előtti képviselet, értesítés mindenről, ami a mi cégünket érinti a cégek sokasága számára fenntartott helyszínen, kapunk még cégtáblát is, használhatjuk alkalmanként a tárgyalójukat, ugyanakkor tényleg pont ez a legjobb a székhellyel egybekötött, velük történő cégalapításban, hogy nem kell személyesen oda rohangálnunk mindenért. Mint mondtam, a mi cégünk is olyan, hogy eleve otthonról tudunk ideálisan dolgozni, ezért nem kell fizikailag ott lenni! Mégis fogadnak mindent és mindenkit, aki velünk szeretne kapcsolatba lépni, szkennelik és továbbítják a levélküldeményeket, és láthatóan is ott lesz jelen a cégünk, teljesen transzparens módon. A hatóságoknak egy szavuk sem lehet, komoly ügyvédi háttérrel, de mindenre kiterjedő jogszabályi biztosítottsággal tűrnek minden – rossz esetben – kényszerintézkedést, ha még ilyen is történne.

De ne történjen utóbbi! Ezután minden csak rajtunk múlik, mert az alapokat biztosítják ők! Sosem volt elmaradásunk valamilyen, az ő hatáskörükbe tartozó kötelezettséggel. Elérhetők mindig, de a weboldalon a kamarai kapcsolattartástól a tőkebejegyzésig, segítenek mindent átlátni. És mint már többször mondtam, a cégalapítás költségei velük igazán barátságosak. Akár kft-ről, akár bt-ről van szó, akár létező cég módosításáról. Tőlük kérjetek szerintem ti is segítséget, ha mostanság lépnétek be az üzleti világba.