Horgászós kempinghez mindig vigyünk magunkkal gázpalackot!

A legjobb barátaimmal nagyon szeretünk horgászni és kempingezni is. Korán kimegyünk a kedvenc tavunkhoz, ahol már szinte törzshelyünk van és ott szoktunk horgászni egész nap, majd azután este megsütjük a zsákmányt és sátorban alszunk. Fontos, hogy a sütéshez mindig kell gázpalackot vinni, hiszen így tudtuk a halakat a leginkább egyenletesen megsütni. Régóta ugyanonnan rendeljük a gázpalackot a horgászós kempingekhez.

Ilyenkor mindig egy kisebb, 11.5 kilós kiszerelést választunk, nem a 23 kilósat, mert helytakarékosabb, és ez is bőven elég, sőt több ilyen alkalomra is elegendő a benne lévő pb gáz. Általában én vagyok a „gázfelelős”, én szoktam megrendelni a gazpalackfutar.com-ról a gázpalackokat ezekre az estékre. Sokáig bután csináltam, mert mindig mentem a benzinkútra és onnan rendeltem, de már Budapesten belül a házamhoz hozzák, így sokkal kényelmesebb ez a művelet. A gázpalack szerintem nagyon praktikus és okos döntés, persze csak ha van az embernek ilyen grillje hozzá. A grillsütőt általában a barátom, Ádám szokta magával hozni, így mindenkinek megvan a saját kis feladata, amit meg kell csinálni, hogy teljes legyen a kényelem a horgászat során.

A többiek többnyire a sátrat szokták biztosítani, amikben ugye kettesével alszunk, illetve a sörkészletet, ami szintén nagyon fontos részét képzi ennek a programnak!