Horgászat témájú fürdőszoba?

A férjem nagy szerelmese a horgászatnak, én pedig úgy fogalmaznék, hogy ki vagyok békülve ezzel a hobbival. Én magam nem igazán tartom a dolgot különösebben érdekesnek, de szívesen járok el vele különböző helyekre horgászni. Addig is a természetben vagyunk, én pedig a szabadban lenni nagyon szeretek. Világ életemben vidéken éltem, így nagyon sokat jelent nekem a természet közelsége.

Az egyik ilyen alkalommal horgászat közben arról beszéltünk, hogy ideje lenne felújítani a fürdőszobánkat, mert már ráfért. A nagy kérdés az volt, hogy milyen színek, milyen stílus legyen benne az uralkodó? Én szerettem volna valamilyen földszínű csempét, ugyanis a furdoszobaotletek.hu – n nagyon tetszettek a képek, amik egy hasonló színvilágú fürdőről készültek. Viszont a férjem horgászat témájút szeretett volna, legalább is olyat, ahol a víz színei az uralkodók. Annyira nem is tartottam rossz ötletnek, kompromisszumra kész voltam.

A fürdőszoba faliszekrény egy olyan terület volt, ahol leginkább én döntöttem. Ugyanis én tartok rendet a legtöbb helyiségben, a pipereholmikat is én veszem nem csak magamnak, hanem a férjemnek is, így tudom, hogy nagyjából mekkora méretűre lenne szükségünk. Mivel nincs sok helyünk, mert kicsi nem csak a szoba, hanem a házunk is, fontos volt, hogy minél praktikusabb darabot válasszunk, amiben sok dolog is el tud férni, mert nekem rengeteg kozmetikumom van.

Az is fontos a praktikum mellett, hogy stílusában passzoljon nem csak a fürdőszobához, hanem az egész házhoz is. A régi fürdőszobánkban leginkább sötét színűek voltak a szekrények, amit a felújítás után mindenképpen le szerettem volna cserélni. Inkább a fehér darabok felé húzott a szívem, hiszen ez a szín nem csak mindenhez passzol, hanem időtálló is, mert sosem megy ki a divatból.

A fürdőszobánk végül világoskék színű lett engedve a férjem győzködésének. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól fog majd kinézni, de ő azt mondta, hogy már látta korábban a lelki szemei előtt, hogy nagyon jó lesz. Ezt ugyan kétlem, de az biztos, hogy jó dolog sült ki az egészből. A szép új fehér fürdőszoba szekrényeink pedig tökéletesen alkalmasak arra, hogy minden pipereholmit kényelmesen eltároljanak.