Horgászat a babával

Ha van tökéletes hely a kikapcsolódásra azoknak, akiknek épp most született kisbabájuk, akkor a horgásztó mindenképp ebbe a kategóriába sorolható. Az ilyen helyek általában kellemes, nyugodt, csendes helyek. Ráadásul a természethez is közel vannak. Az élmények tovább fokozhatóak, ha összekötjük egy kellemes sütögetéssel, bográcsozással is.

Ami viszont nem mindegy, hogy hogyan kötjük le a babát mindeközben. Nyilván időnként foglalkozni kell vele. Ezt megoldani nem annyira nehéz, hiszen kicsi korban még nagyon is sokat alszanak a gyerekek. Ráadásul ilyen helyeken akár babakocsival is lehet sétálni velük. Már feltéve, hogy a célnak megfelelő babakocsival rendelkezünk. Ez már kicsit fogósabb kérdés. A legtöbb horgásztó körül ugyanis fű van, erdő van, illetve földút. Én speciel még nem találkoztam olyannal, hogy egy ilyen hely mellett közvetlenül lebetonozott járda lett volna. Persze lehet, hogy csak én vagyok túlságosan is informálatlan. Mindenesetre, ha nem szeretnénk az ilyen élményekből kimaradni, akkor érdemes beszereznünk egy olyan babakocsit, ami terepjáró.

Erre könnyen van lehetőségünk, ha ellátogatunk a babakocsik.hu oldalról, ahol is számtalan kiváló termék közül válogathatunk. Ami azonban a legfontosabb, az a kiszolgálás. Lehetőségünk van ugyanis beszélni a webshop fenntartóival, dolgozóival, így a kérdéseikre könnyen és gyorsan választ kaphatunk, ráadásul a legilletékesebb személyektől kaphatunk információt azzal kapcsolatban, hogy igényeinknek és felhasználásunknak melyik babakocsik felelnek meg a legjobban. Attól pedig nem kell tartanunk, hogy nem találunk olyat, ami nem felelne meg maradéktalanul az igényeinken, hiszen akkora a választék.

Mi végül egy sport babakocsi mellett döntöttük, egyszerűen a praktikusság miatt. Viszonylag kicsi, és egészen apróra össze lehet csukni, ennek következtében könnyen be lehet rakni az autóba is. Kinyitva is kifejezetten könnyű, így a göröngyös talajon sem okoz problémát a tologatása. Ahhoz képest, hogy milyen méretei vannak, elég sok mindent lehet bele pakolni, így akár hosszabb útra is el lehet vele indulni, anélkül, hogy attól kéne tartani, hogy nem tart ki az étel, ital utánpótlás.

Egyetlen hátránya talán, hogy csak ülő helyzetben lehet benne a baba, viszont ez minket nem érint annyira, hiszen ha le akarjuk fektetni, akkor van ár bőven lehetőség és hely a parton.

Összességében tehát nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a felületre, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen nekünk nagyon bevált. Azóta is rengeteg közös horgászaton vettünk részt, és még egyszer sem volt semmi problémánk. Ráadásul nagyon strapabíró is a babakocsi, így aztán valószínűleg nem csak az első, de a második, vagy adott esetben a harmadik gyermeket is ki fogja szolgálni. Ha mégsem akkor viszont nem is kérdés, hogy honnan fogjuk beszerezni az új babakocsit, biztosítva, hogy az is tökéletesen megfelelő legyen számunkra. Aki nem szeretne csalódni, annak csak azt tudom mondani, hogy kövesse a példánkat. Nem bánja meg.