Az erős szívért horgászat közben is a Panangin Fortéval

Itt a nyár és ilyenkor szeretünk minél több időt a szabadban tölteni. Sokan a rendesen kialakított strandokat szeretik, vannak, akik a természetes vizeket kedvelik. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is. A strandokon nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést elkap az ember, hiába fertőtlenítik és tisztítják rendszeresen a medencék vizét. A természetes vizeknél a természetes öntisztulással történik ez a dolog, aki pedig nem szeret fürdőzés közben halakkal esetleg siklókkal összefutni, annak ez a verzió nem ajánlott a felfrissülésre.

A bányatavak is kiválóan alkalmasak lennének a fürdőzésre, de sajnos veszélyesek és ezért hatóságilag tiltják ezt, ennek ellenére sokan megteszik ezt. Ha tó, akkor a mi családunk egyből a horgásztavakra asszociál, ugyanis mi nagyon szeretünk horgászni. Szerencsére Pest megyében sok horgásztó közül választhatunk. A telepített tavakat nagyon szeretjük, mert szinte borítékolva van, hogy hallal megyünk haza. Mivel nagy a család erre szükség is van, ugyanis mindenki nagyon szereti a halat, akár halászlének vagy csak paprikás lisztben megsütve. Van egy kedvenc tavunk Bugyi mellett, ezt azért szeretjük, mert egyrészt közel van, másrészt pedig a parton vannak kis faházak, ahova el lehet menekülni a tűző nap elől. Nagyon jó kis program a horgászat, amíg apu a tópart mellett a horgászszékében várja a kapást kitartóan, mi anyuval napozunk, újságot olvasunk, vagy éppen tollasozunk. Nagyon sokáig nem tudok sajnos a napon tartózkodni, mert elég fehérbőrű vagyok. Apura is vigyázni kell, sokszor rá kell szólni, hogy egy kicsit jöjjön már be a napról, mert sajnos sok egészségügyi problémája van. Leginkább szív-és keringési rendszeri problémákkal küzd, sajnos pár éve volt egy kisebb szívrohama is. Azóta sokkal jobban figyel magára és persze mi is rá, reméljük soha többé nem lesz baj a szívével. Az eset óta nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre, ezért utánanéztünk mivel lehetne ebben segíteni neki. Nagyon sok termékről olvastunk és kikértük sok ember véleményét ezzel kapcsolatban. Az egyik kolléganőm apukája szintén átesett egy szívinfarktuson és ráadásul még szívritmuszavara is van szegénynek, ők ajánlották nekünk a Panangin Forte-t. Ez a készítmény a szív-és keringési rendszer mellett az idegek és az izomzat működésére valamint a különböző anyagcserefolyamatokra is jó hatással van. Természetesen a Panangin Forte szívritmuszavar esetén kiegészítő kezelésre szolgál. Mióta apu szedi, sokkal jobban érzi magát és mi is nyugodtabbak vagyunk.

Nagyon szeretnénk, ha még sokáig tudnánk vele együtt járni horgászni és ha eljön az ideje az unokáját is be tudná vezetni a horgászat rejtelmeibe a kedvenc horgásztavunknál.