Pecázás közben a kuplung hibáiról beszélgettünk

Nemhiába mondják, hogy a férfiak és a nők sok mindenben különböznek egymástól! Mi például imádunk horgászni a haverokkal közösen, a csajok pedig ezt utálják. A halak fárasztása közben őket is ki tudjuk beszélni, meg egyéb férfias témák megvitatására is lehetőség van két kapás között.

Legutóbb például a hidraulikus kuplung hibák kerültek a beszélgetés középpontjába. A legjobb barátom, Lali nagyon nem örült, amikor pont vidékre indult volna, erre úgy nézett ki, hogy elromlott a váltó. Rohant is a metaautoszerviz.hu-hoz, ahhoz az autószerelő műhelyhez, amit egy másik barátom ajánlott neki.

A metaautoszerviz.hu tapasztalt és alapos szerelői persze egyből sejtették, hogy valószínűleg nem a váltóval lesz itt a probléma… Hát igen, a hidraulikus kuplung hibák időnként trükkösek tudnak lenni! A metaautoszerviz.hu ügyes szakemberein viszont még ezek sem fognak ki! El is végezték a kuplung cseréjét Lali autójában, aki nagyon hálás volt, hogy tökéletes műszaki állapotban kapta vissza szeretett járgányát.

Haza is ment vele, a felesége pedig emlékeztette rá, hogy elfelejtett valamit… Az ő autójának a kerekét nem vitte el megjavítani. Szegény Lali hirtelen azt se tudta, mitévő legyen, de hamar eszébe jutott, hogy most járt a metaautoszerviz.hu jól felszerelt műhelyében, ahol hátha tudnak ebben is segíteni. Természetesen tudtak, sőt, Lali a gumicserére percek alatt kapott időpontot az autószerelő műhely honlapján.

Végül mindenki boldog volt, Lalit pedig elengedték otthonról a jól megérdemelt horgászhétvégére. A most már jól működő autójával a teljes horgászfelszerelését biztonságosan el tudta hozni, innentől kezdve pedig semmi akadálya sincs a lazításnak.